ADAK KURBANLARINIZ İHTİYAÇ SAHİPLERİNE ULAŞIYOR

Vakfımız, yurt içi ve yurt dışında adak, akika ve nafile kurban kesimine devam ederek kurban etlerini ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya devam ediyor…Vakfımız Yurt içi ve yurt dışı adak, akika ve nafile kurbanların kesiminde bağışçılarımıza hizmet vermektedir.

Adak, akika ve nafile niyetiyle vakfımıza bağışlanan kurbanlar vekalet usulüyle kesilmektedir. Kesilen kurban etlerinin bir kısmı ihtiyaç sahiplerine, dul-yetim ve engelli ailelere dağıtılmakta bir kısmı da aşevlerinde ve Kur’an kursları, medreseler, yetimhaneler ve yurtlarda okuyan talebelerin yemeklerinde kullanılarak değerlendirilmektedir.

Yurt dışı adak kurban bedeli 950 TL olup kurbanlar, Afganistan, Arnavutluk, Azerbaycan, Burkina Faso, Fildişi Sahili, Gürcistan (Ahıska), Kamerun, Kosova, Makedonya, Mali, Nijer, Sudan, Suriye Tanzanya, Uganda  gibi faaliyet gösterdiğimiz muhtelif ülkelerde kesilmektedir. Kesim süresi ilgili ülkelerdeki eğitim vd. faaliyetlerimizin de yoğunluğuna göre 1 ila 4 haftalık bir süre içerisinde gerçekleşmekte ve “kesim yapıldı” bilgisi bağış sahiplerine kısa mesajla bildirilmektedir.

Vakfımızda yurt dışı adak kurban bedeli 950 TL’ dir. Yurt içi adak kurban bedeli ise kurbanlıkların büyüklüğüne göre 1.100 TL ile 2.000 TL arasında değişmektedir.

Adak kurban kesiminde haftanın yedi günü Aziz Mahmûd Hüdâyi Hazretleri’nin türbesinin de içinde yer aldığı Üsküdar’daki vakıf merkezimizde hizmet verilmekte, kurbanlar bağış sahipleri bizzat yerinde görerek veya vekâletleri alınmak suretiyle kesilmektedir.

• Yurt İçi Adak Kurban İrtibat: 0538 970 49 90
  • Yurt Dışı Adak Kurban İrtibat: 0532 691 48 32

Havale veya EFT yaparken “Yurt İçi Kurban” veya “Yurt Dışı Kurban” başlığını seçtikten sonra açıklamaya telefon numaranızı ve vekaleti veriyorum yazarak bağışınızı ulaştırabilirsiniz.

Telegram kanalımız: https://t.me/hudayivakfi

Banka hesap numaralarımız için tıklayınız…

Online bağış üzerinden kredi kartıyla ödemek için tıklayınız…